Audit și Consultanță Feng Shui Tradițional

Consilier Dezvoltare Personală
februarie 5, 2019
Evenimentul din 27 februarie 2019 Baia Mare
februarie 28, 2019

Audit și Consultanță Feng Shui Tradițional

 

AUDIT ȘI CONSULTANȚĂ FENG SHUI TRADIȚIONAL

Îţi doreşti să ai multă energie, armonie, sănătate şi prosperitate?

Dorești să ai un somn liniștit, să te trezești odihnit, sănătos și să ai energie toată ziua, atât tu, cât și familia ta, fără să trebuiască să învățați tot felul de tehnici?

Vrei să existe armonie și prosperitate în familie și la birou, fără să depui niciun efort.

Tot ce trebuie să faci este să obții un Audit FengShui Tradițional a locuinței și a biroului!

FengShui Tradițional reprezintă arta și știința metafizică chineză mai veche de 6000 ani, care se ocupă cu analiza factorilor care influențează circulația energiei ( Qi-ul) din mediului extern și intern, a timpului și a locatorilor diverselor spații de locuit, în scopul îmbunătățirii tuturor aspectelor vieții.

FengShui Tradițional este o știință care NU impune schimbarea credințelor sau a ideilor personale.

FengShui Tradițional este o știință metafizică care se bazează pe factorii de locație și direcție, pe formule matematice și calcule exacte, pe măsurători precise, de până la 1 grad, folosind o busolă specifică, numită Luo Pan.

Bazându-se pe teoria celor cinci elemente – pământ, metal, apă, lemn, foc – și pe principiile yin și yang, un consultant FengShui Tradițional încearcă să reechilibreze forțele care se manifestă local pentru a ameliora sănătatea, prosperitatea și comportamentul persoanelor care conviețuiesc într-o locație.

Dacă dorești să afli mai multe detalii și în ce constă un audit FengShui Tradițional, trimite un email la contact@marcelpop.com sau apelează numărul de telefon 0744 70 10 72 pentru programarea unei întâlniri, in urma căreia vei primi soluții specifice problemelor tale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Buy now