parallax background

Despre mine
Consultant business

Despre mine

Sunt un om ca tine, trăiesc “în prezent”, mă bucur de fiecare clipă, fiecare oră, fiecare zi, fiecare lună, fiecare an, cu toate părțile lor bune sau mai puțin bune, cu bucurie și fericire dar și cu tristețe. Nu mă feresc de trăiri, știu că trăiesc într-o lume duală, cu yang și yin, cu zi și noapte, lumină și întuneric și trăiesc cu convingerea că descoperirea de sine nu se încheie niciodată.

Puțin din istoricul meu

Acum 10 ani, un eveniment ne-a schimbat complet direcția mie și familiei mele. De atunci și până acum întrebările „Cine sunt eu?” „Cine suntem noi?” au devenit de căpătâi în călătoria regăsirii mele. Inspirația și muza căutărilor mele, a fost chiar soția mea, de la ea a pornit totul, în esență, convingerea că suntem mai mult decât un corp fizic.

7 ani am insistat să caut răspunsurile în exteriorul meu, în cărți, cursuri, inițieri, workshop-uri, tabere. Am întâlnit sute de oameni, am fost și eu un izvor de răspunsuri, însă am oferit și eu necontenit la rândul meu, cred cu tărie în legea universului: Oferă din ceea ce ai și vei primi înapoi altceva mai măreț!

2015 a fost momentul 0, când am descoperit că toate întrebările mele își găseau răspunsul în interiorul meu, în inima mea, acolo am găsit un alt univers, la fel de complex ca cel în care trăim. De atunci și până acum, a început perioada conștientizării, a eliberării, perioada experiențelor intense, frumoase- perioada de care mă bucur și acum pe deplin.

Aștept să te cunosc

Fără să am pretenția de a fi descoperit ceva unic, sunt nerăbdător să împărtășesc cu voi toate aceste experiențe de regăsire. Am ajuns la concluzia că în momentele de liniște îți găsești toate răspunsurile (cu îndrumarea potrivită) și că nu există nimic pe lumea asta, să nu poată fi vindecat cu iubire.

În concluzie

Fac lucrurile cu pasiune și sunt prezent întru-totul în fiecare proiect, am sintetizat aici zonele în care pasiunea s-a transformat în expertiză.

Dacă ne este menit să ne întâlnim, atunci știu că ne vom vedea!

Închei cu un lucru pe care l-am descoperit recent în căutările mele: adevărata încredere în mine!

Merit să fiu sănătos !

Merit să fiu fericit !

Merit să fiu iubire necondiționată !

Merit să am relațiile pe care le doresc !

Merit să trăiesc în frecvența abundenței !

Merit să Manifest ușor toate dorințele mele !

Buy now