Baia Mare 3 Noiembrie 2022

Baia Mare 3 Noiembrie 2022

3 Noiembrie 2022
17.30
Intrare liberă
Baia Mare, Biblioteca Județeană ,,Petre Dulfu,, Bulevardul Independenței 4B
0752188528
DA

Descriere eveniment

Pătrunde în tainele Feng Shui-ului Tradițional pentru a afla cum te influențează energia casei tale, cum poți să o armonizezi cu ceea ce-ți dorești să manifești în acest moment.

Vei afla ce reprezintă Feng Shui Tradițional, ce principii folosește și cum prin Feng Shui găsești echilibru în toate aspectele vieții tale.

În acest eveniment vei descoperi cum să-ți organizezi locuința după câteva principii Feng Shui. Totul în jurul nostru este energie, nu contează dacă tu crezi sau nu în existența ei, ea ne influențează viața zi de zi, oră de oră, minut de minut.

În fiecare zi facem alegeri și întotdeauna ne dorim să avem o energie bună. Vrem să luăm cele mai bune și mai corecte decizii, dar știi că aceste decizii sunt influențate,  prin susținerea sau blocarea de către energia locului unde petreci cel mai mult timp ( casă, apartament, birou sau mediu înconjurător).  Cunoașterea energiilor din locuința sau biroul tău îți va da posibilitatea de a cunoaște ce sectoare să eviți sau în ce sectoare să petreci cel mai mult timp. Nu refuza oportunitatea care vine către tine! Informează-te.

Toți participanții vor participa la o tombolă având următoarele premii:

  • 5 vouchere de 30% reducere pentru o consultantă generală pentru locuință.
  • 3 vouchere de 50% reducere pentru o consultantă generală pentru locuință

Intrarea liberă, în limita locurilor disponibile, prin înscrierea pe formularul de mai jos.

Rezervă-ți locul pe linkul de mai jos:

Mai multe detalii la adresa de email: contact@marcelpop.com sau la nr de telefon 0752 188 528

Buy now