Pătrunde în tainele Feng Shui Tradițional Bistrița

Pătrunde în tainele Feng Shui Tradițional Bistrița

17 Iulie 2019
18:00
Intrare liberă pe bază de înscriere
Hotel Bistrița , Piața Petru Rareș nr. 2
0744701072
Tombolă cu premii pentru toți participanții

Descriere eveniment

Vrei să ai o sănătate bună, o relație armonioasă, prosperitate și echilibru în viața ta? Vino la eveniment și află cum se pot manifesta toate acestea în viața ta !

În fiecare zi avem de făcut alegeri și întotdeauna dacă avem un spațiu echilibrat cu energie bună, vom lua cele mai bune și mai corecte decizii – acesta înseamnă de fapt ajutorul pe care îl primești prin Feng Shui Tradițional.

Participând la acest eveniment, veți afla care sunt câteva reguli de bază pentru a avea o energie bună în casa, apartamentul sau biroul dumneavoastră. Veți afla ce reprezintă Feng Shui Tradițional, ce principii folosește și cum prin Feng Shui găsești echilibru în toate aspectele vieții tale.

Rolul aplicării Feng Shui Tradițional este favorizarea unei sănătăți mai bune, a unor relații armonioase și  creșterea prosperității. Acest lucru se datorează faptului că, dacă o persoană este nefericită sau bolnavă, nu se simte capabilă să-și atingă obiectivele propuse sau să aibă succes. Feng Shui Tradițional nu înseamnă numai a face bani, ci este despre fericirea personală, o sănătate bună și relațiile armonioase – este vorba despre a avea o casă sau un apartament unde să te simți bine!

Dacă îți organizezi biroul sau locuința după câteva principii Feng Shui Tradițional, practic începi să atragi oportunitățile în viața ta, oportunități la care nici măcar nu te gândești.

Toți participanții vor participa la o tombolă având următoarele premii:

  • 2 vouchere de 30% reducere pentru o consultantă generală pentru locuință sau birou;
  • 2 vouchere de 50% reducere pentru o consultantă generală pentru locuință sau birou;
  • 1 voucher de 100% reducere pentru o consultanță generală pentru locuință sau birou.

 

Intrarea liberă, în limita locurilor disponibile, pe bază de înscriere.

 


Buy now