Predicții pentru 2019 și Metode practice pentru împlinirea unei dorinței

Predicții pentru 2019 și Metode practice pentru împlinirea unei dorinței

11 Martie 2019
ora 18:00
55 lei
Eurohotel, sala de conferințe
0744701072
Tombolă cu premii

Descriere eveniment

Notă*: Toți participanții vor veni cu planurile locuințelor pentru implementarea predicțiilor.

Cum atragi prosperitatea și oportunitățile prin intermediul Feng Shui-ului Tradițional. În acest eveniment vei descoperi cum să-ți organizezi biroul și locuința după câteva principii Feng Shui. Vei învăța cum să atragi oportunități în viața ta, oportunități la care nici nu te gândești. Totul în jurul nostru este energie, nu contează dacă tu crezi sau nu în existența ei, ea ne influențează viața zi de zi, oră de oră, minut de minut.

În fiecare zi facem alegeri și întotdeauna ne dorim să avem o energie bună. Vrem să luăm cele mai bune și mai corecte decizii, aceasta reprezintă de fapt ajutorul pe care îl primești printr-un audit Feng Shui Tradițional. Cunoașterea energiilor din locuința sau biroul tău îți va da posibilitatea de a cunoaște ce sectoare să eviți sau în ce sectoare să petreci cel mai mult timp. Nu refuza să știi. Nu refuza oportunitățile care pot apărea în viața ta.

Metafizica chineză are o ramură care se ocupă de predicții. La acest eveniment vei afla detalii despre aceste predicții și vei primi câteva informații pentru anul 2019. Avem și un invitat care ne va vorbi despre aceste predicții pentru 2019.

TOMBOLĂ Se oferă 3 vouchere pentru evaluarea locuinței sau a sediului firmei.

  • 1 voucher reducere 30%
  • 1 voucher reducere 50%
  • 1 voucher reducere 100%
  •  


    Buy now