Audit Feng Shui Tradițional

Audit Feng Shui Tradițional

Prin intermediul instrumentelor și metodelor dezvoltate de milenii de către înțelepții chinezi, feng shui-ul tradițional analizează mediul, clădirile, terenurile, oamenii și modul în care energia evoluează în timp. Principiile Feng Shui aplicate corect și adaptate nevoilor tale, contribuie la îndeplinirea aspirațiilor, la sporirea prosperității, a sănătății și la îmbunătățirea relațiilor cu oamenii.

Ofer consultanță Feng Shui în vederea alegerii sau amenajării spațiilor optime, pentru sedii de firma, spații comerciale, birouri sau locuite. Chiar dacă decorarea spațiului tău a fost finalizată, mici schimbări de poziționare a obiectelor în spațiu, sau aducerea unor elemente noi (nu elefănței, bufnițe sau alte false totem-uri) pot influența mersul lucrurilor într-o manieră incredibilă.

 

Articole

Vezi ultimele articole postate pe blog

aprilie 27, 2020
Consiliere in constientizarea si depasirea problemelor

Consiliere online pentru depășirea provocărilor apărute în viața personală

Consiliere și îndrumare prin discuții de conștientizare, tehnici și metode specifice, pentru depășirea problemelor, provocărilor apărute în viața ta.
aprilie 27, 2020
Realizare astrograma personala

Astrograma, online

Realizare astrogramă personală. Primirea răspunsurilor, la întrebări care te interesează, în acest moment legate de sănătate, prosperitate, membrii familie, relații de orice natură sau alt domeniu.
aprilie 27, 2020
Consiliere dezvoltare personala

Consultanță și consiliere dezvoltare personală, online

Pe baza astrogramei personale, consiliere pentru evoluția ta personală, domenii în care ai potențial de dezvoltare, analiză și recomandări.
Buy now